EMAIL: info@demise-pc.si
  Domov » SERVISNE STORITVE » FUJITSU SIEMENS Computers Service Center - Slo Moj račun / Registracija  |  Košarica  |  Naročilo   
Kategorije
Hitro iskanje
Iskanje po proizvajalcih
FUJITSU SIEMENS Computers Service Center - Slo
[DEM-0000]
FUJITSU SIEMENS Computers Service Center - Slo

FUJITSU SIEMENS Computers Service Center - Slo

FUJITSU SIEMENS Computers Service Center - Slo

FUJITSU SIEMENS Computers Service Center - Slo

€565,27

Fujitsu Siemens Computers Service Center - Slo

Zadovoljstvo uporabnikov je za Fujitsu Siemens Computers na prvem mestu in prav zato z veseljem predstavljajo novo obliko garancije in servisne pomoči za vse prenosnike in osebne računalnike, namenjene domači uporabi. Nov način garancije in servisne pomoči deluje po principu "prevzamemo-popravimo-vrnemo". Ta brezplačni in edinstveni servis na Slovenskem tržišču obsega vse serije prenosnikov ter serije osebnih računalnikov za domačo uporabo Fujitsu Siemens Computers. Garancija Collect&Return in novi servisni koncept drastično poenostavljata servis za uporabnike, ki razen za telefonski klic, ne bodo potrebovali dodatne angažiranosti ali sredstev.

Za razliko od običajnih servisnih storitev, kjer kupec sam prinese računalnik v servisni center, ter ga po popravilu tudi prevzame, pa želi nov koncept servisa za uporabnike Fujitsu Siemens Computers olajšati celoten postopek.

Po novem torej uporabnik produktov Fujitsu Siemens Computers le pokliče na Helpdesk številko:  +386 1600 1490

Če ekipa za pomoč uporabnikom na osnovi opisa stanja računalnika ugotovi, da je potrebno narediti servis, ga prevzamejo pri uporabniku in dostavijo servisnemu centru Fujitsu Siemens Computers, od koder se po zaključeni intervenciji tudi vrne lastniku. Logistiko prenosa produktov opravlja pooblaščena kurirska služba, vsi produkti pa so za čas prevoza tudi zavarovani za primer poškodbe. Kadar so proizvodi v garanciji "Collect&Return", Fujitsu Siemens Computers nosi vse nastale stroške v verigi: prevzema, rezervnih delov, delovne sile, ter stroške povratnega transporta do lastnika. Servis je tako poenostavljen, učinkovitejši in bolj ekonomičen za uporabnika.

http://www.siemens.com/answers/cee/sl/index.htm?stc=siccc020001


http://www.racunalniske-novice.com/novice/dogodki-in-obvestila/nov-servis-fujitsu-siemens-computers-proizvodov-v-sloveniji.html?GSMf3d2a9b03ba0984b832cff65ae71f900

Za več informacij obiščite proizvajalčevo spletno stran.
Izdelek je bil dodan v trgovino dne: 10. oktober 2008
Košarica več
Vaša košarica je prazna
Povej prijatelju


Vpišite prijateljev e-mail:
Novosti več
Corsair Neutron XTi 1920GB
Corsair Neutron XTi 1920GB
€790,00
O Proizvajalcu
FUJITSU
Spletna stran FUJITSU
Ostali izdelki
SESTAVI SI RAČUNALNIK
Sestavljalec
IZBERI KOMPONENTE PO SVOJIH ŽELJAH!

DEMISE PC d.o.o. Mlinska 1, 2000 Maribor, TRR: SI56 03132-1000318404, ID za DDV: SI97418218
© 2020 DEMISE PC