EMAIL: info@demise-pc.si
  Domov » Pogoji poslovanja Moj račun / Registracija  |  Košarica  |  Naročilo   
Kategorije
Hitro iskanje
Iskanje po proizvajalcih
Pogoji poslovanja

DEMISE PC d.o.o.

Družba ki se ukvarja z prodajo, servisom računalnikov in pripadajoče opreme, tiskalnikov, sestavo računalnikov in svetovanjem, vzdrževanjem računalniških sistemov, internetnih omrežij ter posredno tudi z izdelavo spletnih strani.
Trenutno računalniških komponent ne odkupujemo.

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA :

Pogoji poslovanja veljajo za vse fizične in pravne osebe. Pogoji so vpogled vsem obiskovalcem spletne trgovine zato neseznanjenost z njimi ne upoštevamo.
V spletni trgovini lahko naročate 24 ur na dan, pogoj naročanja je samo brezplačna registracija. V primeru težav sprejemamo »izjemoma« naročila tudi preko E-maila, SMS  z vašimi podatki in naslovom dostave.

CENE ARTIKLOV :

Cene so navedene v evrih (€) z vključenim 22% davkom na dodano vrednost (DDV). Pri nakupu veljajo cene v trenutku naše potrditve naročila. Kupec plača blago ob naročilu po predračunu z nakazilom na TRR ali razliko ob prevzemu od dostavne službe, pošte.
Zaradi artiklov ki so v ponudbi in dobavljivi izključno po naročilu (ne držimo zalog) si pridržujemo pravico do dviga cen artiklov če se na
trgu cen bistveno dnevno ali tedensko spremenijo.
Če je cena izdelka, ki ste ga naročili, napačna, vas bo o tem dejstvu obvestil prodajalec podjetja v roku treh (3) dneh in vam ponudil možnost, da izdelek kupite po dejanski ceni, ki vam jo bo tudi navedel ali z možnostjo odstopa od nakupa. Prav tako bo podjetje čimprej odpravilo napako (če še v tem času ni bila odpravljena) in se vam opravičilo zanjo. Podjetje izdelka stranki ne bo prodalo po ceni, ki bi bila škodljiva za podjetje in če je bila stranka o tem pravočasno obveščena. Podjetje si pridržuje pravico, da napako popravi v roku treh delovnih dni od dneva, ko je bilo o napaki obveščeno. V primeru da zaloga artiklov pri distributerju poide ali zmanjka, ne jamčimo za ponovno dobavljivost.
Naročilo se šteje za sprejeto šele po prejetem plačilu predračuna ali akontacije in potrditveni pošti iz naše spletne spletne trgovine.
Naročilo ki ni plačano v 3 (treh) delovnih dneh velja kot odstop od nakupa oz preklic naročila.
V kolikor obstaja sum na zlorabo elektroskih naročil z strani naročnika, neupravičenega preklica naročila
ali neprevzete pošiljke, da podjetje naročilo odkloni-stornira.

OPIS ARTIKLOV :

Opisi artiklov so povzeti iz strani proizvajalcev ali pooblaščenih distributerjev in so zgolj simbolične in informativne narave. Pridružujemo si pravico do spremembe tehničnih opisov in konfiguracij brez predhodnega obvestila.Ob morebitni nejasnosti obiščite proizvajalčevo stran (na koncu specifikacij artikla). Za morebitne napake v opisu se vam za vaše opozorilo vnaprej zahvaljujemo. Vsi naši artikli v ponudbi so novi in originalno zapakirani z garancijskimi nalepkami proizvajalcev  ali tujih izrecno (EU) distributerjev. Kitajskih izdelkov in brez  (EU-CE) certifikacije artiklov ne prodajamo.

SLIKE ARTIKLOV :

Slike so lahko samo simbolične in vedno ne odražajo zanesljivo dejanskega stanja oz. izgleda. Za morebitne napake se opravičujemo ali nas na njih opozorite.

ARTIKLI :

Modeli ki so v ponudbi z OS (operacijskim sistemom) in so prednaloženi iz strani proizvajalca in so v jeziku
distributerja (de-nemščina,uk-angleski ali nl-nizozemski) in niso v Slovenščini.
Prav tako so tipkovnice Nemške (DE) ali angleške (UK) zato prilagamo nalepke z tiskanimi Slo črkami.

REGISTRACIJA :

Za registracijo je potrebno vpisati svoj e-mail in geslo (registrirani uporabniki). V kolikor še niste registrirani imate spodaj na voljo povezavo, ki vas bo popeljala na stran za registracijo novega uporabnika. Vpišite zahtevane podatke v obliki kot jih želite kasneje izpisane na računu, katerega prejmete ob dostavi naročenega izdelka. Vnos potrdite s klikom na gumb »Registracija«  in že ste pripravljeni, da opravite svoj prvi nakup na naši spletni trgovini.

PLAČILNI POGOJI :

Plačilo samo po predračunu :

Ob naročilu lahko izberete  "Poštna pošiljka po predračunuali  "osebni prevzem".

Naročeno blago plačate po "PREDRAČUNU" preko elektronskega bančništva ali osebno na vaši najbližji
bančni ali poštni poslovalnici. "UPN" obrazec.

Predračun v "PDF"  obliki si lahko prenesete s klikom na Moj Račun in izbiro naročila.

Kje je predračun - link : http://www.demise-pc.si/product_info.php/cPath/59/products_id/946

Na predračunu so potrebni podatki za plačilo na naš transakcijski račun. O plačilu nas obvestite preko elektronske pošte
(trgovina@demise-pc.si) saj bo v tem primeru potrditev naročila še isti delovni dan ko je transakcija vidna na našem TRR.
Vsi predračuni do naše potrditve plačila so zgolj informativne narave in veljavni samo 3 del. dni !
Po prejetem plačilu vam naročilo potrdimo, artikel dobavimo v navedenem času od dneva placila in odpošljemo z PTT dostavno službo.

Plačilo z kreditnimi karticami trenutno ni možno !

Plačilo z gotovino ali po povzetju trenutno ni možno !

Krediti :

Trenutno ne. Zaradi nam ponujenih neugodnih obrestnih merah kreditov priporočamo ugodnejši gotovinski hitri kredit na vaši matični banki.

POZOR :

Izdan račun se v primeru pravnih oseb (NAROČNIK, PLAČNIK) glasi izrecno na naročnika ! Kasnejše spremembe naročnika niso mogoče.
PREDRAČUN JE V PRIMERU PRAVNIH OSEB PLAČLJIV IZKLJUČNO IZ TRR PRAVNE OSEBE NA KATERO SE PREDRAČUN GLASI!
Napačna plačila bodo žal zavrnjena.
Zagotavljamo vam poštenost in zanesljivost nakupa ter prejetja naročenega izdelka, poslujemo skladno z SLO zakonodajo in predpisih o varstvu potrošnikov.

NAKUP :

Nakupovalna košarica

Ob vsakem ogledu izdelka (predogledu, seznamu) je ob slikah izdelka  gumb »v košarico«. S klikom na ta gumb dodate izdelek v košarico.

ŠELE PO e-MAIL DOGOVORU KOŠARICO "AKTIVIRAMO"
TAKRAT LAHKO ZA IZDELEK-KOMPONENTO ODDATE NAROČILO
!


Kaj imam v košarici

Sedaj, ko ste izdelek izbrali, si lahko ogledate, kaj vse se nahaja v Vaši nakupovalni košarici. V njej lahko artikle odstranite (gumb »odstrani« skrajno levo ob artiklu), Ko ste z vsebino nakupovalne košarice zadovoljni, pritisnete na gumb »Naročilo«.

Dobavni roki :

V spletni trgovini se bomo trudili, da bi artikle, ki ste jih naročili , kar se da hitro dobavili in dostavili na vaš naslov. V kolikor so le ti na zalogi pri dobavitelju jih pošljemo naprej naslednji dan, kar pomeni, da jih prejmete na dom v roku cca. 8-10 delovnih dni. Za dostavo uporabljamo  PTT  dostavno službo kar pomeni, da vam naročene artikle dostavijo na vaš naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Praviloma se dostave vršijo v dopoldanskih urah, v primeru, da pa paketa ne morete sprejeti, pa nas obvestite.(možna dostava po 16 uri. ali osebni dvig na vaši pošti)

Za izdelke, ki pa jih dobavitelj trenutno nima na zalogi, veljajo dobavni roki katere vam posredujemo po  tel. mailu ali sms. (cca.10-21 dni)

Za redko prodajane, dobavljive  po naročilu in komaj prihajajoče izdelke pa je rok dobave predvidoma od 2 do 4 tedne.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA IN VRAČILO BLAGA

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov - 43. člen ima potrošnik pravico da lahko pri nas kupljen artikel v roku štirinajstih (14) dneh od dneva nakupa v originalni embalaži nepoškodovanega in v nespremenjeni količini vrne.
Na željo zamenjamo artikel, vrnemo kupnino ali imate dobropis v vrednosti plačanega artikla, katerega uveljavljate pri naslednjem nakupu.Stroške vračila krije kupec sam, razen če je vnaprej pisno dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.
V primeru dostave na naše stroške vam bomo obračunali stroške vračila po veljavnem ceniku Pošte Slovenije ali dostavne službe. Za nastale stroške zaradi ravnanja izven pogojev poslovanja ne odgovarjamo.
Priložena mora biti kopija računa in garancijski list.Torej vrnete artikel v embalaži in takšnega kot ste prejeli.
Možnost vračila ne velja za programsko opremo, zgoščenke/DVD, video igre, knjige, potrošni material in v primeru uporabe artiklov in artiklom katerim je bila odprta in poškodovana originalna embalaža ali odstranjen ali poškodovan varnostni pečat ali nalepka.

Prav tako je treba vedeti, da sklenitev pogodbe na daljavo potrošniku ne daje več pravic, kot sicer sklenitev pogodbe na klasičen način (to je z obiskom v prodajalni). Tako potrošnik ne more in ne sme prejetega blaga neovirano uporabljati ves čas do odstopa od pogodbe, saj tukaj ne gre za nakup na preizkušnjo, kjer bi bil preizkus blaga pogoj za ohranitev pogodbe v veljavi. Potrošnik tako sme opraviti ogled in preizkus prejetega blaga zgolj v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja in kot je to običajno v prodajalnah. Vsakršno "preizkušanje", ki odstopa od navedenega, je mogoče šteti za uporabo blaga, potrošnik pa odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačil vršimo na TRR kupca. (v primeru podjetij rok za vračilo prične teči s prejemom potrjene odpovedi s strani kupca)

Varovanje osebnih podatkov

Spletna trgovina Demise-pc.si se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Demise-pc d.o.o.ne bo nikoli prodal ali delil vaših osebnih podatkov s tretjimi osebami ali drugimi podjetji.
Vaše podatke uporabljamo le za nemoten potek naročil. Prav tako jih lahko uporabimo za prilagoditev delovanja spletne trgovine, kar bo povečalo učinkovitost ob brskanju in nakupovanju.

Garancija

Vsak izdelek ima ob pravilni uporabi zagotovljeno garancijo. Garancijski roki za posamezne izdelke so zapisani v podrobnostih artikla in garancijskem listu, ki ga prejmete ob nakupu.
Garancijski pogoji v rubriki "garancije".

Veljavnost ponudbe

Vse cene vključujejo 22% DDV.
Cene se lahko zaradi distributerjev spremenijo (nimamo zalog) o spremembi vas predhodno obvestimo.
Cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini in se lahko razlikujejo od rednih cen.
Pridružujemo si pravico do spremembe tehničnih opisov in konfiguracij brez predhodnega obvestila.
Slike in podatki so lahko samo simbolični in vedno ne odražajo v celoti dejanskega stanja.

Za morebitne napake v spletni trgovini se vam vnaprej opravičujemo in prosimo za razumevanje.
Hvaležni vam bomo, če nas na njih prijazno opozorite, da jih bomo lahko popravili.

Zahvaljujemo se vam za bodoče nakupe !

Nadaljuj
Košarica več
Vaša košarica je prazna
Ugodnosti več
SAMSUNG Spinpoint F4 320GB
SAMSUNG Spinpoint F4 320GB
€75,00
€40,00
Novosti več
ASUS ROG Strix GeForce GTX 1070 Ti Advanced-GAMING, 8GB
ASUS ROG Strix GeForce GTX 1070 Ti Advanced-GAMING, 8GB
€580,00
SESTAVI SI RAČUNALNIK
Sestavljalec
IZBERI KOMPONENTE PO SVOJIH ŽELJAH!

DEMISE PC d.o.o. Mlinska 1, 2000 Maribor, TRR: SI56 03132-1000318404, ID za DDV: SI97418218
© 2020 DEMISE PC