EMAIL: info@demise-pc.si
  Domov » Izjava zasebnosti Moj račun / Registracija  |  Košarica  |  Naročilo   
Kategorije
Hitro iskanje
Iskanje po proizvajalcih
Izjava zasebnosti

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Spletni nakupovalni center DEMISE PC spoštuje Vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, ki so bili pridobljeni preko obrazca za registracijo skrbno varoval in jih ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabljal v druge namene. Pridružujemo si pravico uporabe vaših osebnih podatkov izključno za uspešno izvajanje storitve dostave in obveščanje o novostih v spletnem nakupovalnem centru DEMISE PC.

VAŠA PRIVOLITEV ZA ZBIRANJE IN OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV

Z registracijo v spletnem nakupovalnem centru DEMISE PC in s strinjanjem s splošnimi določili soglašate s tem, da se vaši osebni podatki uvrstijo v seznam registriranih uporabnikov DEMISE PC ter da se strinjate z uporabo vaših podatkov izključno za uspešno izvajanje storitve dostave in obveščanje o novostih v spletnem nakupovalnem centru DEMISE PC.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

DEMISE PC se "zavezuje" varovati vaše osebne podatke, ki nam jih posredujete. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov.

PIŠKOTKI

Med obiskom naših spletnih strani na vašo napravo vedno naložimo piškotke, ki vam pomagajo, da se lažje znajdete v množici informacij in funkcionalnosti, ki vam je na voljo. Z njimi bo ob vaših naslednjih obiskih enostavnejša prijava, prikaz strani bo vedno tak, kot ste si izbrali nazadnje, prav tako pa boste lažje prišli do izdelkov, ki ste jih v preteklosti želeli kupiti.

Naša spletna stran je le ena izmed nekaj milijard strani, na katerih lahko na vašo napravo dobite tudi piškotke Google, Facebook, Twitter, Youtube in drugih družbenih medijev, oziroma le te vaš piškotek ob obisku naše strani preberejo. Te strani lahko tako zbrane podatke uporabljajo za razlicne namene, od analitike, oglaševanja, pa do izboljšave svojih produktov. Ker to po slovenski zakonodaji že predstavlja vecji poseg v zasebnost uporabnika, za njihovo uporabo potrebujemo vašo izrecno privolitev.

Z vso skrbnostjo smo preverili pogoje delovanja teh strani in menimo, da z aktivnostmi na naših straneh ne kršijo vaše zasebnosti. Vsem uporabnikom naših strani svetujemo, da v uporabo piškotkov teh strani privolijo.

Ne pozabite! Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom vašega brskalnika. Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov po želji kadarkoli omejite ali onemogocite, piškotke na vaši napravi pa lahko kadarkoli trajno zbrišete.

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI.

Elektronska sporočila in vse njegove morebitne priloge lahko vsebujejo zaupne in/ali privilegirane informacije in so last družbe DEMISE PC d.o.o. ter namenjene izključno naslovniku. Če ste sporočilo prejeli pomotoma, Vas prosimo, da o tem obvestite pošiljatelja, sporočilo pa takoj uničite. Kakršnokoli nepooblaščeno razkritje, distribucija ali kopiranje vsebine sporočila je izrecno prepovedano. Odgovor na to elektronsko sporočilo, bo v skladu s navodili uporabe elektronske pošte v družbi DEMISE PC d.o.o. obravnavan kot službena korespondenca in bo lahko podvržen pregledu s strani pooblaščenih oseb.

Legal disclaimer statement. E-mail and any attachments to it may contain confidential and/or privileged information and is a property of DEMISE PC d.o.o. and intended solely for the addressee. If you are not the intended recipient (or have received this e-mail by mistake), please notify the sender immediately and delete this e-mail. Any unauthorized reproduction, disclosure or distribution of the material in this e-mail is strictly forbidden. In accordance with the company's e-mail usage policy, a reply to this e-mail will be treated as a business correspondence and may be, in certain cases, the object of inspection, carried out by the authorized persons.

Nadaljuj
Košarica več
Vaša košarica je prazna
Ugodnosti več
Set SATA Kabel & Y-elektrokabel Adapter
Set SATA Kabel & Y-elektrokabel Adapter
€10,17
€2,50
Novosti več
MSI GL62MVR - Leopard Pro
MSI GL62MVR - Leopard Pro
€1.272,00
SESTAVI SI RAČUNALNIK
Sestavljalec
IZBERI KOMPONENTE PO SVOJIH ŽELJAH!

DEMISE PC d.o.o. Mlinska 1, 2000 Maribor, TRR: SI56 03132-1000318404, ID za DDV: SI97418218
© 2020 DEMISE PC