EMAIL: info@demise-pc.si
  Domov » Izjava zasebnosti Moj račun / Registracija  |  Košarica  |  Naročilo   
Kategorije
Hitro iskanje
Iskanje po proizvajalcih
Izjava zasebnosti

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Spletni nakupovalni center DEMISE PC spoštuje Vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, ki so bili pridobljeni preko obrazca za registracijo skrbno varoval in jih ne bo posredoval tretji osebi oziroma jih uporabljal v druge namene. Pridružujemo si pravico uporabe vaših osebnih podatkov izključno za uspešno izvajanje storitve dostave in obveščanje o novostih v spletnem nakupovalnem centru DEMISE PC.

VAŠA PRIVOLITEV ZA ZBIRANJE IN OBDELAVO OSEBNIH PODATKOV

Z registracijo v spletnem nakupovalnem centru DEMISE PC in s strinjanjem s splošnimi določili soglašate s tem, da se vaši osebni podatki uvrstijo v seznam registriranih uporabnikov DEMISE PC ter da se strinjate z uporabo vaših podatkov izključno za uspešno izvajanje storitve dostave in obveščanje o novostih v spletnem nakupovalnem centru DEMISE PC.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

DEMISE PC se "zavezuje" varovati vaše osebne podatke, ki nam jih posredujete. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do teh podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov.

PIŠKOTKI

Med obiskom naših spletnih strani na vašo napravo vedno naložimo piškotke, ki vam pomagajo, da se lažje znajdete v množici informacij in funkcionalnosti, ki vam je na voljo. Z njimi bo ob vaših naslednjih obiskih enostavnejša prijava, prikaz strani bo vedno tak, kot ste si izbrali nazadnje, prav tako pa boste lažje prišli do izdelkov, ki ste jih v preteklosti želeli kupiti.

Naša spletna stran je le ena izmed nekaj milijard strani, na katerih lahko na vašo napravo dobite tudi piškotke Google, Facebook, Twitter, Youtube in drugih družbenih medijev, oziroma le te vaš piškotek ob obisku naše strani preberejo. Te strani lahko tako zbrane podatke uporabljajo za razlicne namene, od analitike, oglaševanja, pa do izboljšave svojih produktov. Ker to po slovenski zakonodaji že predstavlja vecji poseg v zasebnost uporabnika, za njihovo uporabo potrebujemo vašo izrecno privolitev.

Z vso skrbnostjo smo preverili pogoje delovanja teh strani in menimo, da z aktivnostmi na naših straneh ne kršijo vaše zasebnosti. Vsem uporabnikom naših strani svetujemo, da v uporabo piškotkov teh strani privolijo.

Ne pozabite! Shranjevanje piškotkov je pod popolnim nadzorom vašega brskalnika. Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov po želji kadarkoli omejite ali onemogocite, piškotke na vaši napravi pa lahko kadarkoli trajno zbrišete.

Nadaljuj
Košarica več
Vaša košarica je prazna
Ugodnosti več
AMD Phenom II X2 550 Black Edition
AMD Phenom II X2 550 Black Edition
€80,00
€55,00
Novosti več
ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti
ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti
€1.050,00
SESTAVI SI RAČUNALNIK
Sestavljalec
IZBERI KOMPONENTE PO SVOJIH ŽELJAH!

DEMISE PC d.o.o. Mlinska 1, 2000 Maribor, TRR: SI56 03132-1000318404, ID za DDV: SI97418218
© 2018 DEMISE PC